Țuțuianu: Reabilitarea infrastructurii rutiere a județului Constanța rămâne una dintre priorități

Președintele CJC, Marius Horia Țuțuianu, însoțit de administratorul special al RAJDP Constanța, Lucian Lungoci a verificat astăzi lucrările pe DJ 395, Chirnogeni - Plopeni

Țuțuianu: Reabilitarea infrastructurii rutiere a județului Constanța rămâne una dintre priorități


Președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, însoțit de administratorul special al Regiei Autonome Județene de Drumuri și Poduri Constanța, Lucian Lungoci a verificat astăzi lucrările realizate de RAJDP pe DJ 395, Chirnogeni – Plopeni. Pe cei 6,3 km de drum au fost realizate lucrările de frezare și urmează să se toarne un covor asfaltic nou. 

„Deși cu toții trecem printr-o perioadă dificilă, activitățile de îmbunătățire a vieții locuitorilor județului continuă. Reabilitarea infrastructurii rutiere a județului Constanța rămâne una dintre priorități. O rețea de drumuri de bună calitate este deosebit de importantă pentru dezvoltarea unei regiuni, atât prin facilitarea legăturii locuitorilor cu comunitățile din jur, cât și prin creșterea traficului comercial pentru investitori. Felicitări echipei de la RAJDP pentru profesionalismul demonstrat în toată această perioadă. Împreună vom reuși să modernizăm întreaga rețea de drumuri a județului nostru” declară Marius Horia Țuțuianu. 
Lucrările se vor finaliza la începutul săptămânii viitoare. Valoarea acestora s-a ridicat la suma de 2,6 milioane lei, bani proveniți din bugetul Consiliului Județean Constanța.