Ucraineancă, găsită spânzurată în Vâlcea

O femeie în vârstă de aproximativ 55 de ani, de cetăţenie ucraineană, a fost găsită spânzurată într-o unitate de cazare din Băile Olăneşti, au anunţat reprezentanţii IPJ Vâlcea.

Ucraineancă, găsită spânzurată în Vâlcea


O femeie în vârstă de aproximativ 55 de ani, de cetăţenie ucraineană, a fost găsită spânzurată într-o unitate de cazare din Băile Olăneşti, au anunţat, miercuri, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea.

Poliţiştii au fost sesizaţi în legătura cu femeia găsită spânzurată marţi seara, a mai precizat sursa citată.
"În cursul zilei de ieri, în jurul orei 21.00, poliţiştii din Băile Olăneşti au fost sesizaţi despre faptul că o femeie de cetăţenie ucraineană, în vârstă de 55-60 de ani, ar fi fost găsită spânzurată, într-o unitate de cazare din localitatea Băile Olăneşti, judeţul Vâlcea. Din primele verificări efectuate s-a constatat faptul că cele sesizate se confirmă, poliţiştii efectuând manevrele de resuscitare, însă fără niciun rezultat, ulterior fiind declarat decesul acesteia", au spus reprezentanţii IPJ Vâlcea.
Potrivit unor surse neoficiale, femeia, refugiat din Ucraina, se afla de câteva zile la respectiva unitate de cazare din Olăneşti, alături de alte câteva persoane din Ucraina. Ea ar fi fost găsită spânzurată de o ţeavă de evacuare a gazelor de la centrala termică a imobilului. În cauză a fost deschis dosar penal şi se fac cercetări pentru ucidere din culpă.