Un nou monolit răsărit în România, pe plaja sălbatică de la Vadu

O nouă apariție misterioasă, de data aceasta pe plaja sălbatică din Vadu. Este vorba despre un nou monolit din metal, al doilea descoperit până acum în România.

Un nou monolit răsărit în România, pe plaja sălbatică de la Vadu
Foto: Digi24


O nouă apariție misterioasă, de data aceasta pe plaja sălbatică din Vadu, județul Constanța. Este vorba despre un nou monolit din metal, al doilea descoperit până acum în România. Primul monolit a apărut în deşertul din Utah, de unde a dispărut după câteva zile, apoi în România, în județul Neamț. Ulterior, lumea a fost luată cu asalt de știri privind apariția acestor structuri bizare în toate colțurile lumii. Astfel, au apărut imagini cu mooliți în California, Marea Britanie, Spania sau Columbia.

Extratereştrii au sudat un nou monolit metalic şi l-au plantat pe plaja din Vadu, însă s-au dat singuri de gol după ce au lăsat urme roţi pe nisip. După monoliţii apăruţi din senin în deşertul din Utah, apoi undeva în Piatra Neamţ, apoi în California şi în Columbia, o nouă operă de artă a răsărit în România, pe plaja sălbatică de la Vadu.

Inspiraţi de legenda care s-a dezvoltat în jurul monoliţilor din întreaga lume, mai mulţi tineri cu aptitudini tehnice au construit un obiect asemănător, de această dată sudurile fiind ceva mai fine.
Astfel, noaptea trecută, "extratereştrii" din Constanţa au pus monolitul în maşină, au mers pe plaja sălbatică de la Vadu, acolo unde ar fi trebuit să fie observaţi de poliţiştii de frontieră cu ajutorul tehnicii cu vedere pe timp de noapte, şi au plantat monolitul în nisip.
Potrivit Antena 3, aceștia au săpat o groapă pe plajă, la fel ca cele făcute de copii vara, doar că lopeţile au fost de această dată de oameni mari, au plantat monolitul, au făcut câteva poze şi chiar un clip video, apoi s-au făcut nevăzuţi.
Însă, extratereştrii au uitat să şteargă urmele roţilor lăsate pe nisip, astfel că tot misterul a dispărut. În ultimul rând, extratereştrii proprietari ai monolitului ne-au trimis pe mail imaginile.