Vela: Se ridică măsura de carantinare în miniciupiul Suceava şi în zonele limitrofe

Ministrul de Interne, Marcel Vela a anunţat miercuri seară că municipiul Suceava şi cele opt comune limitrofe ies de sub carantină

Vela: Se ridică măsura de carantinare în miniciupiul Suceava şi în zonele limitrofe


Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunţat, miercuri seară, că municipiul Suceava şi cele opt comune limitrofe ies de sub carantină, odată cu publicarea în Moniorul Oficial a Ordonanţei Militare numărul 12. MInistrul a mulţumit sucevenilor pentru efortul depus, dar şi tuturor românilor care au respectat restricţiile impuse în starea de urgenţă. 

O nouă ordonanță militară - se ridică carantina în Suceava și în localitățile limitrofe. Începând cu publicarea în MO se ridică măsura de carantinare în municipiul Suceava şi în zona limitrofă. Mulţumesc compatrioţilor din județul Suceava pentru dăruirea şi implicarea lor în această perioadă când, prin tot ce au făcut, au avut grijă de sănătatea celorllaţi. Sunteți eroii noștri, sunteți niște învingători. Mulțumesc medicilor, prefectului, șefului CJ. Ordonanțele militare, toate mesajele către dvs nu au făcut decât să consolideze zidul împotriva unui inamic invizibil și extrem de agresiv. Ne-au făcut să realizăm că suntem mai puternici împreună. Acum am arătat că putem fi uniți. Trebuie să tratăm fiecare zi cu responsabilitate. Știm exact ce avem de făcut - să respecăm toate indicațiile, de la respectarea distanțării, până la spălatul pe mâini. În acestă luptă nu a existat de multe ori o schiță pentru că nu a mai fost un asemenea război. Dușmanul a fost invizibil, extrem de pericuolos. Poate că au existat foarte multe momente în care am fost uimiți de acest pericol. Vă asigur că au fost momente în care întotdeauna ne-am gândit la binele dvs și la cum putem face. Dumnezeu să binecuvinteze România!", a declarat Mercel Vela.