Zelenski: Rusia este una dintre ţările care a ajutat Hamas şi stă în spatele Hamas

Ucraina consideră că "Rusia este una dintre ţările care a ajutat Hamas şi stă în spatele Hamas", a afirmat, marţi, preşedintele Volodimir Zelenski, la Palatul Cotroceni.

Zelenski: Rusia este una dintre ţările care a ajutat Hamas şi stă în spatele Hamas


Ucraina consideră că "Rusia este una dintre ţările care a ajutat Hamas şi stă în spatele Hamas", a afirmat, marţi, preşedintele Volodimir Zelenski, la Palatul Cotroceni, în conferinţa de presă comună cu preşedintele Klaus Iohannis.

"Cine stă în spatele Hamas? În spatele lor stau cei care îi susţin, cei care îi susţin public, îi susţin cu arme şi asta nu s-a întâmplat de ieri-alaltăieri, acesta este un proces durabil. Şi pe reţelele de socializare puteţi găsi răspuns la aceste întrebări, cine postează diferite semnale şi comentarii. Considerăm că Rusia este una dintre ţările care a ajutat Hamas şi stă în spatele Hamas", a afirmat liderul de la Kiev
„În ce privește atacul terorist asupra Israelului, eu am spus de la început, am comunicat condamnarea acestui atac terorist executat pe scară largă și am spus că noi sprijinim dreptul Israelului de a se apăra împotriva dușmanilor săi. Cine și cum a acționat în spatele acestui atac, vom afla pe măsură ce aceste date vor deveni mai clare”, a răspuns președintele Iohannis.