Cel puţin 13 persoane împuşcate într-o staţie de metrou din New York

Momente de coșmar au fost semnalate marți într-o stație de metrou din New York, unde au fost împușcate mai multe persoane, au anunțat autoritățile, potrivit cnn.

Cel puţin 13 persoane împuşcate într-o staţie de metrou din New York
Foto: John Minchillo/AP


Momente de coșmar au fost semnalate marți într-o stație de metrou din New York, unde au fost împușcate mai multe persoane, au anunțat autoritățile, potrivit cnn. Cel puţin 13 persoane au fost rănite marţi dimineaţa în împuşcăturile de la metroul din Brooklyn, în New York, a declarat pentru AFP un purtător de cuvânt al pompierilor.

La faţa locului au fost găsite "dispozitive explozive nedeclanşate", a mai afirmat acesta.
Incidentul s-a produs în cursul dimineţii în staţia de metrou de pe Strada 36 din cartierul Sunset Park din Brooklyn, conform presei.

În perimetrul unde s-a înregistrat incidentul, la nivelul Străzii 36 şi Bulevardului 4, a fost instalat un important dispozitiv de securitate.
"La ora 08.27 poliţia a primit un apel de urgenţă de la o persoană care a fost atinsă de un glonţ în metrou", a indicat o purtătoare de cuvânt a poliţiei din New York, care a cerut publicului să evite zona.
Numărul de incidente cu arme de foc înregistrate la New York în primul trimestru al acestui an a crescut de la 260 la 296 faţă de aceeaşi perioadă a anului precedent, conform cifrelor NYPD publicate săptămâna trecută. (Sursa foto: Armen Armenian / Reuters)