Ciolacu anunţă că PSD va participa la votul pentru învestirea Guvernului Cîţu: Vom vota împotrivă

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat, marţi, că parlamentarii formaţiunii vor participa la votul pentru învestirea Guvernului Cîţu şi vor vota împotrivă

Ciolacu anunţă că PSD va participa la votul pentru învestirea Guvernului Cîţu: Vom vota împotrivă


Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat, marţi, că parlamentarii formaţiunii vor participa la votul pentru învestirea Guvernului Cîţu şi vor vota împotrivă. Ciolacu a precizat şi că social-democraţii vor urmări cu atenţie dacă PNL va vota propriul guvern sau nu.

Vom merge la vot, vom vota împotriva Guvernului Cîţu. Vom merge în sală şi vom vota împotrivă şi vom vedea cu atenţie dacă PNL respectă deciziile CCR, dacă-şi vor vota proprul guvern”, a declarat, marţi, Marcel Ciolacu, întrebat care va fi strategia PSD la votul pentru învestirea Guvernului Cîţu.
Întrebat când consideră că se împlinesc cele 60 de zile după care poate fi dizolvat Parlamentul, în lipsa unui guvern, Ciolacu a spus că aşteaptă motivarea deciziei CCR pe care o va interpreta pentru a răspunde acestei întrebări.
De asemenea, întrebat dacă mai sunt posibile alegerile anticipate, Ciolacu a spus: ”Constituţional există aceste şanse. PSD nu are nicio problemă cu niciun fel de alegeri, indiferent când şi pentru ce se fac”.