Delfini esuati pe plajele de la Saturn si Vama Veche

Delfini esuati la malul mari

Voluntari din cadrul Mare Nostrum au descoperit doi delfini din specia marsuin, eșuați pe plajele de la Vama Veche și Saturn. Doi dintre ei, din specia marsuin (Phocoena phocoena relicta), erau în stare avansată de descompunere, dar unul, de la Vama Veche, un mascul, din aceeași specie, era mort recent. Acesta, se pare că era în viață în momentul eșuării, dar nu a mai putut fi salvat.
Echipa Mare Nostrum l-a transportat la DSV pentru efectuarea necropsiei, deoarece cauzele morții nu păreau să fie generate de om. Cel mai probabil, acesta s-a dezorientat din cauza furtunii și a eșuat pe țărm.
Corpul a fost transportat la DSV pentru efectuarea necropsiei, deoarece cauzele morții nu păreau să fie generate de om. Cel mai probabil, acesta s-a dezorientat din cauza furtunii și a eșuat pe țărm. Toate exemplarele vot fi incinerate.
Acțiunea s-a desfășurat în cadrul programului “Monitorizarea și conservarea delfinilor din Marea Neagră”, susținut financiar de DB Schenker, Petrom și campania „Adoptă un delfin”.
“Dacă osbervați un delfin eșuat, contactați-ne la numerele de telefon 0241612422 sau 0763255731, iar pe site-ul www.delfini.ro găsiți formularul on-line prin intermediul căruia ne puteți trimite informații cu privire la delfini (vii sau morți)”, transmite Cecilia Patrahau, din partea Mare Nostrum.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Delfini esuati pe plajele de la Saturn si Vama Veche”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Live Events

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CORONAVIRUS

Articole despre Coronavirus Reguli, Statistici, Sondaje, Comentarii

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI

×
%d blogeri au apreciat: