Donald Trump, se va vaccina împotriva noului coronavirus

Președintele în exercițiu al SUA, Donald Trump, se va vaccina împotriva noului coronavirus, a anunțat purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, Kayleigh McEnany.

Donald Trump, se va vaccina împotriva noului coronavirus
Foto: pbs.org


Președintele în exercițiu al SUA, Donald Trump, se va vaccina împotriva noului coronavirus, a anunțat purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, Kayleigh McEnany, citată de Reuters. Acest lucru ar urma să se întâmple atunci când echipa de medici al lui Trump va decide.

Președintele îi va încuraja pe ”absolut” toți americanii să se vaccineze anti-coronavirus, a mai prrecizat purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, adăugând că Trump își dorește, în același timp, să transmită că persoanele vulnerabile sunt categoriile prioritare la imunizare.
Totodată, Kayleigh McEnany a precizat că și personalul din zona de securitate națională va fi vaccinat într-o primă etapă pentru a fi asugurată astfel continuitatea guvernării. Același lucru se va întâmpla și cu „un grup foarte mic” de înalți funcționari care vor fi vaccinați pentru a da încredere americanilor.
De altfel, Christopher Miller, șeful Pentgonului, a primit deja vaccinul anti-COVID-19. Miller a fost vaccinat în public.