FOTO Soldații români și americani premiați, pe faleza Cazino din Constanța

Pe faleza Cazinoului din Constanța, a avut loc ceremonia de premiere a militarilor care au participat săptămâna aceasta la exercițiul German Armed Forces Proficiency Badge

FOTO Soldații români și americani premiați, pe faleza Cazino din Constanța


Pe faleza Cazinoului din Constanța, a avut loc, duminică, 28 iunie 2020, ceremonia de premiere a militarilor care au participat săptămâna aceasta la exercițiul "German Armed Forces Proficiency Badge".

Timp de o săptămână, 25 soldați americani de la Baza 57 Aeriană Mihail Kogălniceanu și 25 soldați români aparținând forțelor aeriene, terestre și navale au făcut față cu succes unor probe specifice pentru a demonstra forța partenerilor NATO, interoperabilitatea regională și excelenta pregătire a militarilor dislocați la Constanța. 
În prezența unor oficialități locale și a domnului comandant Larry Vaughn, participanții care au obținut rezultate bune la toate probele vor fi recompensați simbolic cu insigna specifică acestui exercițiu militar.
Pentru buna desfășurare a evenimentului, organizatorii au luat măsuri specifice pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei Covid-19. S-a asigurat distanțarea de 2 metri între scaunele amplasate; iar spațiul de desfășurare a evenimentului a fost delimitat de către organizatori, cu sprijinul I.J.J. Constanța, cu garduri, pentru asigurarea arealului de desfășurare precum și a distanțării sociale. De asemenea, spațiul a fost astfel delimitat încât să se poată asigura circulația pe faleza din fața Cazinoului din Constanța, de către publicul neparticipant în mod direct la eveniment, pe o distanță de 3 m de la marginea delimitată în acest scop.