Primarul George Scupra a depus jurământul. Scupra: Ne propunem în continuare proiecte bune pentru comunitate

Primarul ales, George Scupra, a depus sâmbătă, jurământul și și-a preluat mandatul alături de consilierii locali.

Primarul George Scupra a depus jurământul. Scupra: Ne propunem în continuare proiecte bune pentru comunitate


Primarul ales, George Scupra, a depus sâmbătă, jurământul și și-a preluat mandatul alături de consilierii locali. Acesta a declarat că pentru cel de-al treilea mandat, o concluzie va fi trasă după cei 4 ani de zile.

Ședința de învestire s-a desfăşurat, sâmbătă, în sala de spectacole a Centrului Cultural "Elena Roizen" din Ovidiu și a fost convocată potrivit legii de către prefectul județului Constanța, Silviu-Iulian Coșa care a asistat la întreaga ceremonie. Rând pe rând, toți cei 17 consilieri locali au trecut pe la pupitru și au depus jurământul, ultimul fiind, potrivit cutumei, primarul George Scupra. Consiliul local Ovidiu este împărțit în 11 consilieri liberali, 3 social democrați, doi din partea USR-PLUS și un consilier local independent.

“În primul mandat ne-am reîntregit teritorial și am gândit proiecte pe malul lacului, pe scurt am întors orașul cu fața spre lac. Al doilea mandat a fost în contextul milenarei ovidiene – 2000 de ani de la moartea poetului Ovidiu. Am realizat proiecte culturale și am dat o identitate localității noastre: de la cel mai mic locuitor până la cel mai în vărstă, astăzi în orașul Ovidiu toți știu foarte clar de ce suntem ovidieni și de ce purtăm peste veacuri numele poetului. Pentru cel de-al treilea mandat, o concluzie vom trage după cei 4 ani de zile. Astăzi suntem focusati pe reducerea pandemiei pentru că chiar astăzi depășim cifra de 3 la mie, așa că în cel mai scurt timp vom lua decizii suplimentare pentru a reduce rata de îmbolnăviri în orașul nostru. Ne propunem în continuare proiecte bune pentru comunitate. E adevărat că în acest context pandemic ar trebui să ne resetăm poziția și gândurile și proiectele așa cum orice om simplu acasă își regândește strategia și bugetul familiei, pentru că așa cum este afectat bugetul familiei, așa este afectat și bugetul național și bugetul localităților. Prioritățile le-am discutat încă din campania electorală cu locuitorii orașului Ovidiu. Știm foarte bine care sunt nevoile noastre, nevoile comunității și ne vom reseta și regândi poziția în această iarnă, dar sunt sigur că vom progresa” a spus primarul George Scupra după depunerea jurământului.