Cântăreţii Jador şi Mario Fresh au fost bătuți în fața unui club din Mamaia. Motivul este incredibil

Mario Fresh şi prietenul lui Jador, au fost bătuți de șase persoane în parcarea unui club din stațiunea Mamaia. Evenimentul s-a petrecut duminică dimineaţă

Cântăreţii Jador şi Mario Fresh au fost bătuți în fața unui club din Mamaia. Motivul este incredibil
Foto: instagram.com/goldenboymario


Mario Fresh şi prietenul lui Jador, au fost bătuți de șase persoane în parcarea unui club din stațiunea Mamaia. Evenimentul s-a petrecut duminică dimineaţă, în jurul orei 4.30. Victimele au depus plângere la Poliție. Potrivit unor surse, fiica Andreei Esca le-a declarat anchetatorilor că în timpul agresiunii unul dintre atacatori ar fi țipat „Aduceți săbiile din mașină”.

Polițiștii au deschis o anchetă, coordonați de un procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, după ce mai multe persoane au fost agresate, duminică dimineață, la un club în aer liber din stațiunea Mamaia. Este vorba despre Mario Fresh, iubitul Alexiei Eram, fiica Andreei Esca, şi Jador. Cântăreţii Mario Fresh şi Jador au luat bătaie duminică noapte de la mai mulţi indivizi, pe motiv că aceştia ar fi vrut să se aşeze la masa VIP, aceeaşi masă pe care şi-o doreau şi agresorii.
Potrivit anchetatorilor, duminică, în jurul orei 04.30, polițiști din Mamaia au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că în zona clubului Breeze din stațiunea Mamaia ar fi avut loc un conflict.
Polițiștii au identificat persoana apelantă ca fiind un bărbat de 25 de ani, iar în urma verificărilor s-a stabilit că acesta, împreună cu alte două persoane, ar fi fost agresate fizic în proximitatea clubului. La fața locului nu a fost necesară intervenția ambulanței.
Surse din cadrul anchetei spun ca scandalul ar fi pornit de la o neînțelegere între agresor și victime privind ocuparea uneia dintre mesele de la clubul respectiv.
Persoanele agresate au fost conduse la sediul Poliției stațiunii Mamaia, unde au depus plângere.
În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe. Polițiștii efectuează verificări, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, pentru identificarea tuturor persoanelor implicate și luarea măsurilor legale care se impun.
Mario Fresh şi Jador s-au aflat pe litoral împreună cu Lino Golden, cel din urmă nefiind prezent la conflict, deoarece s-a retras în camera hotelului Nyota. Unitatea de cazare aparţine fostului consilier local Iustin Fabian Roman.