Simion: Klaus Iohannis și Virgil Popescu, principalii vinovați pentru criza din energie, în România

În opinia lui George Simion, principalii vinovați pentru criza din energie sunt Klaus Iohannis și ministrul Virgil Popescu, de la Energie. De asemenea, PSD este acuzat de rele intenții de copreședintele AUR.

Simion: Klaus Iohannis și Virgil Popescu, principalii vinovați pentru criza din energie, în România


În opinia lui George Simion, principalii vinovați pentru criza din energie sunt oficialul de la Cotroceni, Klaus Iohannis și ministrul Virgil Popescu, de la Energie. De asemenea, PSD este acuzat de rele intenții de copreședintele AUR.

„PSD e mână-n mână cu cei care au de profitat (n.r. – de creșterea prețurilor) (…) PSD, dacă era partid suveran, nu doar că își numea propriul ministru, dar l-ar fi demis din momentul în care a intrat la guvernare. Este vinovat Klaus Iohannis, pentru că a venit cu dosarul de la Bruxelles și Virgil Popescu, pentru că este la conducerea Ministerului Energiei de doi ani de zile”, a transmis George Simion.
Copreședintele AUR a mai declarat că nu regretă faptul că l-a apostrofat pe oficialul Guvernului, numit „hoț” pentru dezastrul din energia românească.
„Nu (n.r. – nu regret gestul). Mulți oameni mi-au scris, foarte mulți. Îmi cer scuze pentru cei care nu au primit un răspuns din partea mea, am dormit foarte puțin. Mi-au spus că trebuia să-i dau una. Nu trebuia să-i dau una. Nu se face asta. Eu m-am dus la ministrul care ocupă funcția de ministru în trei cabinete. În momentul în care argumentele și bunul simț nu mai funcționează, trebuie să și strigi. Și am strigat. Nu a fost o lovitură și mă bucur că nu a fost o lovitură, pentru ca s-ar fi încheiat cariera mea și acest ministru s-ar fi victimizat și nu merită”, a declarat George Simion, pentru B1 TV.