Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Una dintre cele mai cunoscute bănci de investiţii din România se închide

raiffeisen_bank_intrantional
Raiffeisen Investment din România, se închide

Raiffeisen Investment, una dintre cele mai cunoscute companii specializate în consultanţă în M&A (fuziuni şi achiziţii) din România, îşi închide operaţiunile de la 1 iulie, potrivit unui anunţ al companiei, citat de Ziarul Financiar.
Raiffeisen Investment România se va închide de la data de 1 iulie, o măsură inclusă în strategia de reorganizare a Grupului”, a declarat Ioana Filipescu, managing director al Raiffeisen Investment România.
Grupul Raiffeisen este prezent în România prin Raiffeisen Leasing, Raiffeisen Capital & Investment, Raiffeisen Asset Management, Raiffeisen Investment România, Raiffeisen Banca pentru Locuinţe şi Raiffeisen Bank. Profitul obţinut de grupul austriac RBI în România după plata taxelor a crescut cu 15,8% anul trecut, de la 86 de milioane de euro în 2012 la 100 de milioane de euro, ca urmare a unor plăţi mai reduse în contul impozitului pe profit. Câştigul înainte de taxe a avansat cu 3,1%, de la 101 milioane de euro în 2012 la 104 milioane de euro anul trecut.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Una dintre cele mai cunoscute bănci de investiţii din România se închide”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI