Canditati eliminati din Bacalaureat pentru frauda la Constanta

Elevi la examen

Elevi la examenLuni, 30 iunie a.c., 5.317 absolvenţi de clasa a XII-a au susţinut proba scrisă la disciplina limba şi literatura română. La această probă, 14 candidaţi au fost eliminaţi pentru fraudă şi tentativă de fraudă (telefoane mobile, notiţe şi însemnări): 1 candidat din centrul de examen – Liceul Teoretic „Callatis” Mangalia, 2 candidaţi – Liceul Tehnologic „Dragomir Hurmuzescu” Medgidia, 1 candidat – Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân”, 1 candidat – Colegiul Tehnic „Tomis”, 1 candidat – Liceul Cobadin, 1 candidat – Colegiul Tehnic „Energetic”, 5 candidaţi – Liceul Teoretic „Anghel Saligny” Cernavodă, 2 candidaţi – Colegiul Naţional de Arte „Regina Maria”.
În conformitate cu Metodologia de organizare şi desfăşurare a examenului de bacalaureat, candidaţii care au fost eliminaţi de la o probă, pentru fraudă sau tentativă de fraudă, nu mai au dreptul de a participa la următorele două sesiuni ale examenului de bacalaureat.
Marți, 1 iulie, se desfășoară proba la Limba și literatura maternă – 5 candidaţi, iar miercuri, 2 iulie, proba obligatorie a profilului – matematică sau istorie. Examenul se încheie vineri, 4 iulie, cu proba la alegere a profilului și specializării – proba E)d). Afișarea rezultatelor va avea loc în ziua de 7 iulie, până la ora 12.00, iar depunerea contestațiilor se va face în aceeași zi, de 7 iulie, între orele 12.00 – 16.00. Contestațiile se vor soluţiona în intervalul 8-10 iulie, urmând ca pe 11 iulie să se afișeze rezultatele finale.
Tot mâine, 21 de absolvenţi de clasa a XII-a vor susţine, în două centre de examen: Liceul Teoretic „G.Călinescu” Constanţa (9 candidaţi) şi Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân” (12 candidaţi) proba scrisă la disciplina nonlingvistică în limba franceză din cadrul examenului de bacalaureat bilingv francofon.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Canditati eliminati din Bacalaureat pentru frauda la Constanta”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI