Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Simona Halep, cetățean de onoare al municipiului Constanța

Simona Halep distinctie
Simona Halep, cetățean de onoare al municipiului Constanța

Jucătoarea Simona Halep, locul 3 WTA, a primit, luni, titlul de cetățean de onoare al municipiului Constanța, distincția fiind ridicată de către fratele sportivei deoarece aceasta se află la Londra, unde participă la turneul de la Wimbledon.
Primarul Radu Mazăre i-a înmânat lui Nicolae Halep, fratele sportivei, o diplomă de onoare și cheia orașului pentru rezultatele excepționale obținute de Simona Halep.
Uite aici este diploma de onoare pentru rezultatele excepționale obținute în tenis, felicitări, uite și cheia orașului. Fac acest lucru cu plăcere, eu sunt un tip care fac sport și iubesc sportul. Nu mi-am propus în viață, nici nu știu dacă aș fi reușit să fac o carieră din a face sport, dar încurajez și sunt bucuros pentru orice persoană care face sport, cu atât mai mult când obține asemenea rezultate și ne ducem numele în toate țările lumii. Sigur sunt unii care o să spună că propuseseră să o facem acum câteva luni de zile cetățean de onoare și eu atunci am spus că trebuie să mai crească, văd că a stimulat-o, a urcat în ierarhie repede de tot. Felicitări”, a spus Radu Mazăre.
La rândul său, Nicolae Halep a mulțumit pentru distincția acordată surorii sale.
De asemenea, pentru titlul de cetățean de onoare al municipiului Constanța Simona Halep a primit și un teren de 480 de metri pătrați în zona Spitalului Militar.
Aceasta este cel de-al treilea titlu de cetățean de onoare primit de Simona Halep, după cel oferit de Primăria Bușteni, în februarie 2014, și cel primit din partea Consiliului Județean Constanța, în martie 2014.
Simona Halep, născută la 27 septembrie 1991 la Constanța, este cea bună jucătoare de tenis din România, în prezent aflându-se pe locul 3 mondial. Ea a câștigat în carieră 7 turnee WTA, dintre care șase anul trecut și unul în 2014. În luna iunie a acestui an, ea a jucat finala de la Roland Garros, aceasta fiind cea mai bună performanță a sa într-un turneu de Grand Slam. Începând din 23 iunie, Simona Halep participă la turneul de la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului.

Foto: Cuget liber

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Simona Halep, cetățean de onoare al municipiului Constanța”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI